Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste släppa mig nu

Din blick biter sig fast,
lämnar ett osynligt bett
på min hand. Precis intill ringen,
du inte ville se.
Och jag undrar om man få rabies,
av ögonbett. Gift?
Men det är jag ju redan,
helt underbart galen.




Fri vers av Sara Boström
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-25 16:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag tolkar det som en för ivrig beundrare gått innanför gränsen till vett och etikett!!!!Vasst och jättebra!!!!
2007-10-03

  fillatelli
Härligt !!

Bland feromoner och demoner !
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström