Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd måne

 

Ur purpursnäckans

kupade hand

 

målar mörkröd måne

 




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-25 16:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
varsamt vackert med kupade händer...finsaker...ja...
2007-09-25

    Amoreboy
gulligt...igen......så oskyldigt
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund