Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handfallen

Handfallen i din blick, jag undrar om du vet.
Jag undrar om det syns det jag har belyst.
Vi pratar och pratar, jag lyssnar och ler
i ett förkastligt försök att dölja det du inte ser.
Plötsligt är de ord jag vill få fram tomma utan färg.
En smygande känsla, som biter i ben och märg.
En känsla som får mig vilja resa mig och gå.
Men det är för sent




Fri vers av Krister O
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-09-25 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O