Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cura

 

 

Sötmans essens från din hud

väcker själens öga

inuti sanningen

när du mig berör

med ditt hjärtas mod

 

Dina läppars mjuka vingar

smeker ömt

vandrar runt i himmelsk fröjd

när du skrattar väcker du

det förlorade

i ögats evighet

rotatio från själens mun

öppnar mitt hjärta

i ljuvlig salighet

 

när du kysser mina ögonlock

vaknar det blundna

skådar silversjön

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-26 00:58



Bookmark and Share


    Amoreboy
ängla språk!!nice
2007-09-26

  * Ammi *
fin poesi ..
2007-09-26

  Lena Renman
Vacker smärtskön fladdrande ömsint lyrik om närhet. Applåd
lena
2007-09-26

  Peter Matsa
mmm

\"läppars mjuka vingar\"

gillar!
2007-09-26

  Carlita
\'vaknar det blundna\'

för ett härligt uttryck! gillar hela texten och dess drömska innerlighet men frastnar speciellt för detta magiska ordaval
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund