Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte så farlig som du tror…


Din Bella Donna


Ja så är det nog
Att jag inte detta förstod
En blomma giftig och rar
Som oundvikligen håller dig kvar
Du måste dricka min tinktur
Våga kliva över avgrundens mur
En lagom dos klarar du lätt
Först därefter blir du mätt








Fri vers av Carola Jeryd
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för