Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ab imo pectore


Michael Angelo


Ännu en gång har du målat min värld
med dina vackra färger.
Låtit mig se hur kärleken segrar
hur fienden plötsligt värjer
Hur kunde jag tvivla ens ett uns
på din sanna trofasthet
När jag i mitt hjärta vet
Din och Min hemlighet

Inatt ska vi måla i ljusaste vitt
en tavla av kärlek och hopp
Inatt ska vi sväva gudomligt fritt
mot himlens högsta topp




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 682 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-26 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för