Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---------///////??????\"#¤#\"??????\\\\\\\\\\\\\\---------


Kött och blod



Vid Hjällbo station
ett år, och trettio dagar
senare
slår minnet tillbaka
likt en flodvåg
överväldigande,

erindrande om ett oförmodat dödsfall
ett ofullbordat avkall
om att allt, är inget mer,
inget annat
än kött och mörkrött blod




Fri vers av Karl
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-04-21 06:59



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Tur att tanken inte är gjord av kött o blod, den ska sväva fritt!
2005-04-28

  kath
dina ord, med dess betraktande på håll, lite avståndstagande, är fulla av liv i det blod och kött som vi människor består av,

ser det som någon som försöker komma tillbaka till en plats som varit svår att befinna sig på...
blir berörd...den är sorgsen i sitt avstånd och hoppfull i sitt närmande, tycker jag...fin
2005-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Karl