Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker, men då strejkar de!

\"Du\", säger jag.
väntar på ett svar

\"Ja\", säger du.
Jag stannar upp.

Tänker:
\"Vad var det som jag skulle säga?
- Jo!\"

Men...

Min hjärnan sväller, stänger av min tankar, försöker hindra mig, hindra mig från att uttrycka mig, vill få mig att glömma tanken.
Tungan sväller och slår knut på sig själv, vägrar uttrycka det jag vill ha sagt.

Står där som ett fån inför dig.
Försöker utala de ord jag vill säga...
men det kommer ingenting
du tittar på mig.

Jag ser in i dina ögon, söker kontakt.

\"HJÄLP MIG! jag finner inte orden\"
\"Varför?\"

Du hjälper mig så gott som det går.
Men du är ju ingen tankeläsare...

Jag försöker på alla sätt...
men hjärnan vägrar och tungan vill inte lyda
\"Varför?\"

Försöker,
men förblir som ett enda fån, där inför dig.
Du, säger jag försöker men det händer inget...

Typiskt!
så fort det är något viktigt som jag vill säga så ska det strula.
SKIT!

Tittar upp.
Frågar:
\"Gud, har du ett finger med i det här?
Varför just nu? Varför? Det här är ju så viktigt!\"



©Lillduvan




Fri vers av Lillduvan
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan