Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom slöjan


Jag vet att du finns där

i en parallell värld

bakom slöjan

som separerar oss

tills vi alla upplöses till atomer och stjärnstoff

och uppgår i det enda.

Kan endast se dig med

mitt tredje öga

en natt då månen är full

Du bidar din tid

i väntan på mig

alltid...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 20:18



Bookmark and Share


  Yvonne
Den här dikten gillar jag. Den har ett djup som jag känner igen. I min dikt \"Längtan\" finns också någon som bidar sin tid i väntan på mig.
Applåd! Mycket bra skriven och välformulerad dikt.
2007-09-27

  Bengt H VIP
Underbart. Helt upplöst! Jag undrade först varför du vill vänta, men tror du tänker på väntandets tomhet i full förväntan.
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis