Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd

Rädslan skaver på insidan
jag river på utsidan
sätter plåster på huden
försöker stilla känslorna:

det osynliga begäret
det krävande beroendet

Ångesten bubblar
som lava inom mig

frågan är inte om
utan när jag ska explodera
när jag inte ska klara det längre
när jag ska ge vika, på riktigt

Allt jag vill är att kräkas,
kräkas ut varenda främmande del
som bor i mig

spotta, fräsa, gråta ut
varenda främmande droppe vatten
i min kropp

så att jag kan få vara
så som jag var innan

USH jag hatar förändringar




Fri vers av vilsen
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-04-21 10:39



Bookmark and Share


    kyara
du har verkligen lyckats beskriva hur det kan kännas ibland...
2006-05-08

    milja
oro, ångest, panik, rädsla.. sånt som inte går att ta på, som man inte hittar ord för. DU har hittat ord för det, och en rytm - skickligt!
2005-05-22

    livräddaren
oj...jag vet knappt vad jag ska säga.du har fångat allt detdär man inte kan förklara så otroligt bra!
2005-04-21

    Mejja
Läser rader fyllda av smärta och vilsenhet. Och känner mig så väl igen. När bomben inuti tickar så obehagligt nära.
2005-04-21
  > Nästa text
< Föregående

vilsen