Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en längtan efter sommar, värme och skör, spröd kärlek...


Morgonliv

Du känner smaken
av min ömma hud
du ligger där naken
krystar fram dina ljud

Som en oändlig lek
katt och råtta
du är stark, jag vek
när jag mitt hjärta blotta

Låt mig beröra
när hjärtat mitt brister
kan du höra
när mina känslor tär och rister?

Så naket och sprött
kyssar som andas
och allt det som varit dött
till liv sakta förvandlas

Älska med mig i gräsets dagg
och fyll min kropp
skör som en rosentagg
när solen så stiger opp




Fri vers av Fagra
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-26 21:47



Bookmark and Share


  hero40
Härlig dikt som applåderas!
2007-09-26

  Maria Zena Viklund
åh en fantastiskt ljuvlig dikt helt i min smak!
2007-09-26

  Erik L
Fint diktat!
2007-09-26

    JJ VIP
En fin längtande dikt! Nära i sin utformning! Mvh. JJ.
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra