Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta aldrig att skriva






Nu tar jag paus från poeter.se
Skall städa bland det jag skrivit ,sen får jag se hur det blir.
Hälsn.Bim




Övriga genrer av Bim
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-27 15:16



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Hoppas att du kommer tillbaka snart igen!
2007-10-01

    Maria Malm
Hoppas du kommer tillbaka!
2007-09-27

  Hildegun Relefors
Välkommen tillbaka, det blir ett tomrum efter dina texter. Ta hand om dina skriverter och dig själv, saknar dig redan!
2007-09-27

    Bodil Sandberg
Lycka till med städningen Bim...vi kanske hörs igen vad det lider..hoppas det!!!
2007-09-27

  Åsa Gustavsson VIP
instämmer

i
rubriken
2007-09-27

  Tabes
Städa försiktigt. Kasta inte för mycket. Någon väntar på dina ord.
2007-09-27

  Night Soul Woman
*kram*Lycka till med allt du vill göra
och tack för din önskan!
Hoppas att en vacker dag
ska du känna dig inspirerad
och vill dela med dig
vad du har skrivit med oss
här på poeter.se :)
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim