Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inte

om inte allt var karuseller

som snurrar i mitt huvud

om inte alla stigar blev till

oändliga labyrinter där klockornas

sekunder blev till liv

kanske då

 




Fri vers av illvette
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-09-28 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette