Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte Gud


Jag kan inte göra allt

men om jag kunde
skulle jag göra det

för dig




Fri vers av Talema
Läst 704 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-28 11:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är inte Gud, du är en Gudinna
2011-11-10

  yoyyo
sweet =)
2007-11-15

  ordterroristen
tycker mycket om, fyndig ordvridning. riktigt vacker med!
2007-10-13

    crapcat
så sött
2007-09-30

  tingeling
mysig , gillar den skarpt!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema