Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PALETT

Du får vara svart
som sot
grå som aska
röd som blod
gul och grön
som växandet
och vardagen

Du får vara rosa
och violett
och gnistra
och dansa
i brokiga fester

Du är ändå
för alltid
min älsklingsfärg




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-28 18:39



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Den här var härlig! Tänk vilken tur att vi alla består av ett levande sammelsurium av alla färger.
2007-10-01

  Ken-ett
Sköööönt!
Gillas!
2007-09-28

  aftermath
instämmer i nedan stående kommentar
2007-09-28

  isabel louise
vilken härligt färgglad text! gillar sista stycket! *ler*
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth