Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska väl

 

Ta mig inte för att du vill ha mig
ta mig för att ditt hjärta leder vägen
och din själ önskar se mig
för den jag verkligen är

Lovsjung min svaghet
däruti ligger din styrka
när du behandlar mig väl

förvandla mig inte
till ditt monster
se mig i ögonen
och räds inte
mitt mörker
då älskar du väl

där dagen älskar natten
ska du också älska
det svarta inom mig

då blir kärleken sann
och bleknas inte av
molnen som
skymmer solen

först då
när du kysser ormen
känner du sötman
av den äkta kärleken

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-29 00:49



Bookmark and Share


  issac.a.m
underbar poesi...
Läser..och njuter..Så underbart
2007-09-30

    Amoreboy
haha...fin dikt....du har just avslöjat peceptet till ditt hjärta.....bra skrivet!
2007-09-29

  * Ammi *
ja, ta mig som jag är ..
fint skrivet om sann kärlek
2007-09-29

  Lena Renman
Hej kan inte annat än att hålla med. Kärlek omfattar alla delar av en person inte bara vissa. Mörkret ger ljus och tvärt om
lena
2007-09-29

  Lejonhjärtas poesi
Vacker poesi om den sanna kärleken
2007-09-29

  ceicli
Ljuvlig, sann och viktig!
Vad finns kvar när blombladen ramlat av rosorna?
Vardagen....

Tack!
2007-09-29

    LadyFool
att älska trots brister är inte frågan, att älska FÖR brister är svaret :) endast då finns den enda kärleken.. ljuvligt
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund