Denna kommer direkt från hjärtat
och är egentligen precis vad jag känner just nu.
Fan det är ju poesi..eller?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna kommer direkt från hjärtat
och är egentligen precis vad jag känner just nu.
Fan det är ju poesi..eller?



DAGENS ÖNSKEDIKT

Dagens önskedikt
vore
den som rensats
från ord
tolkningsnår
och metaforer.

Så här:

JAG

ÄLSKAR

DIG!


Sen är ju allt sagt.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 01:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
men inte behöver du ropa din kärlek till mig från hustaken här inne, jag känner det ju så väl i hjärtat varje dag som går
om jag nu inte får hjärtinfarkt snart förstås, då behöver jag en mer handfast kärlek, på intensiven
jag vet det så väl, ty jag låg där för blott något år sedan
2007-10-08

  Nyfiken drömmare
Den innehåller verkligen essensen av alla vackra omskrivningar och alfabetisk blingbling.
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth