Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eriks erfarenhet


dopaminets roll
hans hjärnas amfetamin
måste varva ned

tvingar sig själv
till att göra just ingenting
bara sitta still

och hjälper inte det


får han väl göra någonting annat




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 08:36



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
suga på en karamell?*leer*
2007-10-11

  AndersN
:D
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP