Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag drömmer om dig

 

 

- Kvävs du

jag säger inget.

 

(en tår faller emot min kudde)

(och jag somnar ensam och rädd)

Drömmar med samma förnekelse som jag ser världen nu

nu, nu min vän, de svartklädda mördarna besöker mina inre rum

 

Dina armar kramar inte om mig

de snuddar endast vid min armbåge

du var aldrig här

och dina andetag ekade aldrig i mina tomma ögon

och i min söndrade själ fanns aldrig ett avtryck av dig

 

och allt du är

är drömd




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-09-29 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*