Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens dikt

På långt håll
hörde jag ljudet
i klar och kylig morgon

som ett ovanligt harmoniskt
mekaniskt gnissel

en halv minut senare
lokaliserade jag källan

två sångsvanar
österifrån
genom dalen
över älven




Fri vers av Anders P VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-04-22 08:46



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Harmoniskt mekaniskt, vilken härlig
kombination och hela dikten är underbar,
målar/skapar härliga känslor/vibbar !
2005-04-22

  Cattis Rönn
Vilken härlig morgon...målande och fin dikt...Bravoskrivet
2005-04-22

  kath
härlig blandning av det vardagliga i det mekaniska gnisslet och det österifrån genom dalen kommande...sagoaktiga...

Måste ha varit en skön bild och sång att börja morgonen med
2005-04-22

  Markattan
Vilken härlig, målande, nästan ljudande morgondikt! Inte mycket går upp mot en tidig morgon när allt håller på att vakna till liv...nu längtar jag ut i det fria...
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP