Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

Av orden du säger får jag inte nog,
inte heller av bilderna där du log.
Jag gillar dig mer än jag nånsin kan förklara,
tillsammans är vi oslagbara.

Med varje ord tänder du en eld i min själ,
du är som min Akilles häl.
Du sliter fram den svagaste länk i mig,
genom att orsaka saknaden av dig.

Men varje ord åstadkommer smärta,
en kraft för stor för mitt hjärta.
Det gör så ont att inte ha dig nära,
en smärta jag inte längre orkar bära.

Varje ord fyller mig ändå med hopp,
att smärtan i mig någon gång ska ta stopp.
Att vi ska vara tillsammans tills det är dags att försvinna,
då ska vi återigen varandra i himlen finna




Fri vers av Elin?
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-29 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig text som är väldigt uttrycksfull och talande. Bra rimmat är det också, så en stor applåd för den!
2007-10-22

  Havsjungfrun
Så fint..låter som att du är kär iaf..härligt..kram
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?