Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag ville

allt jag ville
var att du
skulle bli den
som omslöt mig
med din trygghet,
blåste lugn
i min vrede
och aldrig
gjorde mig
till någon annan
än den jag är

och när dina
fingertoppar
strök längs mina
handleder, för att du
ville veta

trodde jag
för ett ögonblick
att du var den
jag drömt om

den som inte vacklade
men stannade kvar

~2001~




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 15:34



Bookmark and Share


  Patrik Andersson
Nyfiken..................var han det?
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP