Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du älska mig?

kan du kyssa mina spruckna läppar
såsom röda rosor spirar i en sprucken vas?



kan du hålla mina svaga händer
såsom vinden håller fast vid havet?



kan du bära mina sorger
såsom en sorgmantel bär sina vingar?



kan du ge mig trofasthet
såsom stjärnor sprider sitt ljus om natten



kan du älska mina brister, den jag är
såsom den djupaste kärlek håller kvar in i det sista



kan du älska mig?




Fri vers av Fagra
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-30 20:36



Bookmark and Share


  Fredrik Klang
vackert
2007-10-02

  Josef Ahl
så bra!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra