Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktens torn

när maktens torn har fallit
vad ska vi göra då?

gå till folkets hus
och spela bingo?




Fri vers av Anders P VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-04-22 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi ska väl hem å se på Extreme Makeover eller nått, medans nån annan bygger upp ett nytt. Förståss
2005-04-22

    carimba
NEJ, NEJ, NEJ, dit går man för at dansa!!!
2005-04-22

  madinsane
det tycker jag.. i stora klungor.. eller gäng, kanske..
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP