Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eftersom attt den förra texten inte var på svenska kommer här en översättning


Allt som du är

tror jag

Men jag vet inte,

Är det bara jag

eller har du  klippt dig?

 

 

Du är ingenting 




Fri vers av Hon där borta
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 17:23



Bookmark and Share


    RebeccaW
Jaha, så hääär var det:) Fint skrivet!
2007-10-03

    Ishjärta
åh
skitbra
älskar den

tryck den på en tröja, på isländska!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon där borta