Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorglig historia.




Jag är för otacksam för mitt liv, du fick bara leva i nio dagar


Strimmorna mot stuprännorna
kändes så fula
den dagen att jag inte tillät mig
själv att sätta upp luggen
i ett hårspänne.


- För ett barn dog.
Slocknade. Bleknade. Stannade.

 

 

 

 

 

 

 

 

Försvann.

 

 

Nio dagars
liv är för lite
för att hinna lära sig säga mamma
eller ta
små charmsteg.
För lite för att hinna lära
sig längta till
december.


Så det känns orättvist.

 

 

 


(Men det är
väldigt många som hoppas
att alla andra himlabarn
stog och pussade
på dig
när du nådde deras hemliga
paradiskulle.
Så det kanske hände.)

 

 


Adam.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-01 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka