Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Om det så regnade

mina resterande dagar,

skulle jag le

för du är solen innuti mig.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 543 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-17 11:16



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Marita!

En fin liten dikt, som får en glad. Hälsar Fredrik
2008-06-12

    Deadhead
Jag blir alldeles varm när jag läser dina ord.
2008-05-19

    Bodil Sandberg
Det kallar jag kärleksdikt det..å så varmt och fint min vän!!!!!applåder!!
2008-05-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Guld! Det var det bästa
jag hört: Den bokmärker
jag! Så underbart
beskrivet om ett
hållande förhållande!
********************
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi