Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt sen Bakåt

Framåt sen bakåt
Sen är man tillbaka

Skriver men det svider i denna stund
Jag blundar och ser bara en grund

Jag går framåt
Men kommer bara dit folk klandrar mig
Jag forsätter att gå
Men bakåt
Kommer bara tillbaka till oläkta sår

Går än idag runt utan förståelse
Är det kanske jag som ska be om förlåtelse?

Framåt sen bakåt
Sen är man tillbaka


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 15:23



Bookmark and Share


  stella
Man kan aldrig komma tillbaka till samma ställe. Ok?
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory