Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi hade ljumma sommarnätter, nattbad, förälskelse och frihet. Vi hade kärlek...


Du är kärlek

Du är som alla fåglarna i parken
som alla vita moln
du är blommorna på marken
och drömmarna som tar mig härifrån

Du är solen som bränner
alla eldar som brinner
du är längtan som jag känner
när regnet sakta nerför rinner

Du är som ringar på vatten
vinden i träden
alla stjärnors ljus om natten
på den eviga färden

Du är stegen jag springer
hjärtat som slår
tonerna som i mitt öra ringer
när vintern ebbar ut i vår

Du är kärlek




Fri vers av Fagra
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-02 19:03



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket fin, flyter som en flod!
2007-10-02

  Patrick K
kanon :)
2007-10-02

  Scar
Och du är skicklig i ditt skrivande =)
2007-10-02

    Tazara
Det var mycket fint. Tack
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra