Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumma nymåne

nu måste du resa dig upp i skyn

så att de rosor jag planterat

kan växa till den bukett

som hon tycker om.

 

Snälla nymåne

alla frön jag nu planterat i dyn

måste få bada i ditt silversken

för att våga sig upp ur marken

såsom hon tycker om.

 

Vördade nymåne

jag har inga mer frön kvar

och all min gödsel är slut

och utan blomstren blir jag aldrig

den hon tycker om.

 

Dumma

 

Snälla

 

Vördade

 

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-02 19:05



Bookmark and Share


  devilsangel
En underbar text om du skippar de tre sista orden och ändrar titeln...vackert!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf