Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äpplet i din hand

 

Ett plockad äpple
saknar fallets kraft. Dunsen,
minnet mot skalet.

Men kärnhuset minns
stam och krona, grön magi.

Så bit försiktigt...




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström