Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampen är över


Du har det gott hos Vår Herre nu, min Älskade

 

 

Du har det gott hos vår Herre nu, min Älskade

Genom åren har vi kämpat, skrattat och gråtit

ÄLSKAT OCH VÖRDAT VARANDRA

Jag är stolt över den man jag fått ha

Av kärlek har vårt liv tillsammans präglats

Och jag gråter egoistiska floder av saknad

Sov i ro min Älskade

Tills vi möts igen i vår himmelska hemvist

 

D E Ä H B-M

 




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 05:17



Bookmark and Share


  Effell
Sorgens \"egoism\" tycker jag man måste få tillåta sig i den situationen, så länge man behöver.
Jag beklagar. Jag har ju sett några av de tidigare texterna och förstått det tunga sammanhanget.
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP