Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara nära och långt ifrån


Vi har fått vara nära
många dagar och nätter
delat vardagliga och
djupare tankar

Nu är du många långa mil bort
Vår förbindelse är
navelsträngen
i form av mobiltelefonen

Suger i mej orden
som kommer i mina öron
De ger min lycka näring
tills du kommer åter




Fri vers av pärlan
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-04-23 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan