Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa väg till sanningen som inte finns

Fast mellan fyra väggars raseri
Betong, betong överallt
Fast i mina egna tankar
vill inte gå vidare

Låser mig själv
stänger in mig själv
Drar mig undan sanningen
vill inte tro

Vill fly bort från betongväggar och sanningar
men min cell av förnekelse är liten
Glastak, tunt glastak
Jag hör och jag ser
men jag kan inte komma igenom

Ser nymånens rundning genom mitt glastak
likt rundningen på dina rosa kinder
Jag vill komma ut ur min cell av förnekelse
Jag är naiv, jag vet
Men sanningen gör ont

Jag vill stanna samtidigt som jag vill ut
Jag blir galen här
Bara betong, betong
Men sanningen gör ont

Var är vägen till sanningen?
Du måste låsa upp min betongcell med glastak
Men du finns ju inte kvar längre
Måste förneka för att komma ifrån min betongcell
för att komma till sanningen

Det är komplicerat
Jag blir galen
Kom tillbaka, rädda mig,

skapa vägen till sanningen jag inte vill ska finnas




Fri vers av RutigKjol
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-10-04 13:14



Bookmark and Share


  Nicklasb
Livet suger verkligen ibland! Acceptera smärtan så försvinner den till slut, det gjorde den för mig.
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.