Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju bara att hämta på bankomaten ?


Kärleksbudgetering

Min Barnaskara

så finurliga döttrar

 

 

men, ack så dyra

 

 




Bunden vers (Haiku) av fillatelli
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-10-04 13:33



Bookmark and Share


  stella
Vid vilken ålder slutar dom tro det? :)
2007-10-06

  charlotte hedendahl
Visst hade det varit skönt ,om det var så som våra barn tror!
Bra skrivet!
2007-10-05

  Antropofagen
Hehe!! näe, det är som med brännvin. Blir aldrig för dyrt.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli