Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillbilder

verkligheten
som en serie
stillbilder

frusna ögonblick
stelnade poser
sekunder utdragna
till evigheter

allt detta
förefaller
mera verkligt
än flödet
utav tid

det går inte
att mäta position
och hastighet
samtidigt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-04-23 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP