Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kluring


försök lista ut
vad de du retar dig på
kan lära just dig




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-04 21:55



Bookmark and Share


  jardan
använde dej av dina kloka rader idag på en av arbetskamraterna, hmm så jobbigt när det faller tillbaka på en själv...
2007-10-10

    Aurora Borealis
Mycket bra och träffsäkert, för nog är det väl så att vi lär oss en hel del på det!
2007-10-06

  Ola Rydberg
Ah snyggt Hans
2007-10-06

    crapcat
så bra skrivet!
håller helt med, även om det är en svår kluring...
2007-10-06

  charlotte hedendahl
En riktigt kluring!
2007-10-06

  Jojo
absolut klurig
och sann

ska ta med mig den i tanken
2007-10-05

  ia VIP
absolut dagens sanning!!!!!!!
eller rättare sagt...sanningen!!!
om man kan just detta, då har man lärt sig mycket!
kanon!!!!!
2007-10-04

    Maria Malm
Helt osökt föll tankarna på min chef..
2007-10-04

  Maria Zena Viklund
så är det!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP