Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är det så?


Allt Var bättre förr..


Igår Fnissande,
Idag hånskratt

igår Närhet,
Idag Distans

Igår en varm Kyss till farväl,

idag..


ett Vinkande över axeln




Fri vers av Freeway4
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-05 00:40



Bookmark and Share


  aol
man känner igen sig bravo
2008-01-20

    Lanterna
mm, enkelt och rent. Det gillar jag med dina dikter.
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Freeway4