Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på morgonen är den där

 

den utan villkor

utan krav

på något annat

 

än din

hand

mot min kind

 

kärleken 

 

den som jag kände

som barn

den som pappa och mamma

fick

 

den får mig att bara vara

med dig

utan villkor 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 07:31



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
vacker så jag ryser..
2007-10-22

    Bodil Sandberg
Så fin så varm och underbart att få ta del av!!!
2007-10-05

  Lyckohäxan Enediel
Tycker om ditt sätt att beskriva känslan...
Jättefint :)
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma