Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I telefonen

Din röst i telefonen
känner värmen,
kärleken och omtanken.
Du talar om hur dagen varit,
delar din vardag med mej som vanligt.
Vi skrattar åt nåt som hände i dag
och vi kommer närmare.

Dags att avsluta,
säga de viktigaste orden
som ska finnas kvar när vi lägger på
\"sköt om dej\"
\"älskar dej\"
\"kör försiktigt\"
En bit från hjärtat
så att du känner
min omtanke, längtan
och min uppriktiga kärlek till dej.




Fri vers av pärlan
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-04-24 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan