Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppen



droppen och kornet
på väg till ökenhavets

dans och smärta




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-05 14:10



Bookmark and Share


  aol
gillas
2008-01-12

  Markattan
Slutraden på denna din målande haiku
är helt perfekt.
2007-10-05

  Maria Zena Viklund
jubel o applåder! mästare i orden, fångat det igen!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP