Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi spektra

 

 

märker du

att våra färger

vecklas ut i atmosfären

 

 

hur vi fyller varje vrå av himlakraftig längtan?

 

 

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 442 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-06 09:25



Bookmark and Share


    wilja
underbart mäktig känsla och iakttagelse, mer än en frågeställning.
lite ord, mycket känsla. titeln är helt klart också något att gilla.
2007-10-16

  Maria Zena Viklund
fantastisk!
2007-10-09

  Erik L
Vackert och kortfattat, ändå innehållsrikt. Bra skrivet!
2007-10-08

  ulli
själv har jag svårt att relatera till känslan för jag har aldrig upplevt något liknande, men jag har mina aningar och hoppas få uppleva det där underbara. det där som slår bort allt annat ont..
plus för atmosfären.. gillar det ordet, hela känslan..
keep it up!
2007-10-07

  issac.a.m
Så underbart..
2007-10-06

  VITRIOL
Svindlande läs- och känsloupplevelse. \"Himlakraftig längtan\" känns pirrigt härligt att smaka på.
2007-10-06

  Inkarasilas
Oh så vill jag med känna!
Så vackert, ryser här.
2007-10-06

    Lindizz
underbart skrivet...applåder*
2007-10-06

  Night Soul Woman
Aaah . . . underbart skrivet Carlita!
*applåd*
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita