Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara på natten, att vara på dagen


I mörkret är allt desperat dött
Sanningens illvilja omfamnas
av en himelsk drog som liknar lycka

Solen lyser upp svagheten
som hysteriskt försöker gömmas
från en kräsen värld som inte accepterar felaktighet




Fri vers av joss
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 20:22



Bookmark and Share


  Patrick K
denna gillar jag, riktigt fint skrivet!
2007-11-04

  Jesper Kling
jag tror jag älskar dig. Skämt å sidor. Mycket bra. Tack
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss