Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dystra morgontankar







Skingra er
här kan ni inte stå

som tjuriga ungar
och tro att ni skall få
precis som ni vill
för att ni gråter


öppna fönstret
och släpp in
morgonbris och bullerljud



ni borde skämmas allihop
att dra ert gamla dystra dok

förmörka och förpesta
en dag som ännu inte mera gjort
än slagit upp sin port
till äventyrens marknad




Övriga genrer av Bim
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-08 10:57



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Den här lägger jag i min bokmärkesburk och sparar för att ta fram dystra dagar! Tycker om den där bitska tonen!!
2007-10-16

  Rachel Roth
håller med Sidhe...härlig text
2007-10-11

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag har aldrig förut läst en text som är så på djupet positiv. Effektiva rim och öppnande slut.
2007-10-08

    Maria Malm
Härlig text!
2007-10-08

  Tabes
Härligt ilsket! Befriande.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Bim