Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hycklares andedräkt



Det jag skriver får inte höras

Ord jag hostar ur mig måste kvävas

De meningar jag vill säga behöver putsas

Med T-sprit och polish ska min munn sköjas ren

För mina avsikter är onda och förstås mycket giftigare än

en hycklares andedräkt




Fri vers av Twobo
Läst 699 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twobo