Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan få en att drömma, se och längta!


Drömmer om dej!

Sitter på jobbet
jobbar natt och
klockan är fyra
längtar till sängen
och att få sova.

Drömmer om i morgon
när du kommer till mej
efter att jag vaknat.

Ser ditt glada, öppna, ärliga ansikte
ögonen som söker mina ögons djup
leendet som smakar på mitt leende.

Kramar som rymmer saknad - äntligen
Kramar som är fulla av glädje - DU!
Kramar som är kärlek- rakt igenom
Kramar med lust - som vill närmare.

Sitter på jobbet
du är 50 mil bort
i nån annan säng
och drömmer om mej.




Fri vers av pärlan
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-04-25 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan