Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Gud

Jag sprang
Från allt
Jag någonsin haft

Jag flydde
Från mina minnen
Den brinnande horisonten

Elden tog min själ
Mitt leende
Min blick

Allt jag någonsin sett
var ett minne blott

Men du var min Gud
Du lät mig le
Du lät mig se
Du lät mig vara jag




Fri vers av InteJag
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InteJag