Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Gud

Du är Gud
Jag är världen
Jag är den
Som får lida för dina misstag
Det är jag
Som får komplimanger för allt gott du gör
Det är du som låter mig skratta
Du låter mig le
Du låter allt detta i världen ske.




Fri vers av InteJag
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InteJag