Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag gick min fräslarkrans i sönder.


Fräslarkrans.

I en allt för hastigrörelse,

sprack det

och jag flög all världens väg - ut i rummet.

Bitar studsade mot det smutsiga stengolvet

och

skrapade,

upp,

min finish.

Det tog inte länge för mig

 

att börja gråta.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 21:42



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Bra \"finish!\". Ordet \"hastigrörelse\" är inte illa valt.
Ingvar
2007-10-08

  Malinosa
Super-duper-bra!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema