Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen gav mig glädje......

Njut och lev, låt livet
få fylla dig..

man vet aldrig, man kan
aldrig veta vad som kan komma
i ens väg.

men om jag njuter och
låter livet leva inom mig
har jag i alla fall något
att se tillbaka på
något jag kan känna
att jag gjorde..

så välj när du vaknar att
idag är de min glädjens
dag. välj sedan under
dagen de som fyller
ditt sinne mest

när kvällen kommer
och man lägger sig
i sin bädd, kan man
se med tacksamhet
på dagen som
gav mig

glädje,
njutning
och
kärlek..

jag levde denna dag
fullt ut...




Fri vers av Ellan
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 09:03



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Härligt befriande och sann text...Skulle sitta på var mans kylskåp att komma i håg.
2007-10-09

    Iza
detta e nåt man behöver läsa varje
dag så den bokmärks..
bra skrivet!!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan